EJMSZ YOUTH pályázat

//EJMSZ YOUTH pályázat

EJMSZ YOUTH pályázat

Az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség legfőbb törekvése, hogy minél több kiváló Mérnök legyen Magyarországon. Fontosnak tartjuk, hogy ebben a munkában maguk az érintettek, azaz a fiatalok, a jövő mérnökei is aktívan részt vegyenek, mert számunkra fontos a véleményük.

Az EJMSZ YOUTH létrehozásával olyan platformot szeretnénk biztosítani a fiatalok számára, melyben csapattagként beleszólhatnak tevékenységeinkbe, kommunikációnkba, applikációt tesztelhetnek és fejleszthetnek, elmondhatják véleményüket, megtehetik javaslataikat. Közös programjaink során tapasztalatot szerezhetnek, felsővezetőkkel működhetnek együtt, támogatást kaphatnak saját személyes szakmai céljaikhoz, egyben hatással lehetnek a mérnökök és a világ jövőjére.

Az EJMSZ YOUTH csapatába azoknak a 16 és 26 év közti fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik jól kommunikálnak, kreatívak, kitartók és szívesen képviselik a fiatal mérnökök érdekeit.

Pályázni egy 1 perces „Miért jó mérnöknek lenni?” témájú videó elkészítésével, linkjének www.ejmsz.hu/youth oldalra való feltöltésével és a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Részletek, regisztrációs felület, jelentkezés űrlap, versenyszabályzat és az adatvédelmi tájékoztató itt található: www.ejmsz.hu/youth

Beküldési határidő: 2017.10.31. éjfél.

2017-10-10T10:35:48+00:00